Μια νέα ιστοσελίδα με επίκεντρο εσάς!

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «papakonstantinou.com.gr με αντικείμενο την ασφαλιστική αγορά!

Η ιδέα για την δημιουργία του συγκεκριμένου ιστότοπου «ενεργοποιήθηκε» κατόπιν δικής σας επιθυμίας, με σκοπό να έχουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας για διάφορα ασφαλιστικά ζητήματα.

Τα τελευταία χρόνια η πολύ- πληροφόρηση προκαλεί σύγχυση στις επιλογές και στις αποφάσεις σας γύρω από τα ασφαλιστικά προϊόντα της εγχώριας αγοράς.

Ως ασφαλιστικής σύμβουλος διαχείρισης κινδύνων επί 27 χρόνια μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μου άλλα και μέσα από την συνεργασία άλλων επαγγελματιών (γιατρών, δικηγόρων, λογιστών, σύμβουλων επιχειρήσεων, ψυχολόγων κ.α) αναδεικνύοντας την εξέλιξη των υπαρχόντων και νέων δεδομένων τις συνέπειες (θετικές ή αρνητικές) στην πολύπλοκη καθημερινότητα (ατομική ή επαγγελματική) αλλά και  την έκταση αυτών που ενδέχεται να αναπτυχθούν και στους άλλους τομείς της.

Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία δέκα χρόνια μιας και έχει καταστεί σύμβουλος ολιστικής διαχείρισης κινδύνων εδραιώνοντας έτσι μια στάση ζωής πρόληψης και ασφάλειας με τους συν-ανθρώπους του.

Το εγχείρημα αυτό «papakonstantinou.com.gr» θα είναι χρηστικό για την καθημερινότητά σας.

 

Μπορείτε να θέτετε τις ερωτήσεις και τις  απορίες  σχετικά με ασφαλιστικά προϊόντα  , πιστεύω θα σας είμαι χρήσιμη στα θέματα που σας απασχολούν .

 

Δέσποινα Παπακωνσταντίνου

Κορυφαία Ασφαλιστική Πράκτορας Εταιρικού Δικτύου

Εθνικής Ασφαλιστικής

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζί βρίσκουμε την καλύτερη λύση για εσας!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης για ραντεβού και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση του.

Calendar
Calendar

Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου.